Snart Sommar

vnm

Nu är det snart sommar tror jag. Det är soligt och varmt och det känns som en synd å sitta inne å varva internet gång på gång. Annars har inget hänt som vanligt. Jag har hjälpt Woods of Infinity med nå skivor som ska ut på vinyl vilket känns awesome. Hoppas det omnämns på internet sedan så jag blir kol och världsvan i allas ögon. Vidare funderar jag starkt på att göra Skikt Acadamy 2 snarast då efterfrågan är stor. Men jag har massa andra bollar i ugnen just nu så det krävs ett ordentligt ryck för att det ska gå vägen.

Det bästa med sommar är att man inte behöver klä på sig extra så fort man ska utanför dörren. Hoppas hotpants gäller i år. Hotpants med rullskridskor är awesome. Även sånna midjeband med ringar å kedjor på är hot. Hello Kitty, glass och plastörhängen står högt på listan och nu är det helt ute med högt skurna lebb-klänningar. Äntligen.

Det viktigaste jag vet är Robbinson föresten. Mika är en stor inspirationskälla med sin ultimata pojkkropp. Tur att hon åkte ut så det blir lite mongoloid-tabloids i klick å sånt.

RSS 2.0