Skiktpop och tjejer

sfd
Skiktpoptjej

Det är inte sällan man möts av en lömsk min och en menande nick som om den kunde tala skulle ha sagt "you dirty dog - I know what you're up to" när man berättar att man lyssnar på skiktpop. Det är ju inte särskilt konstigt att alla tror att man är skiktare bara för få hänga med snygga tjejer när nästan alla skiktpoptjejer är helt omänskligt heta. Jag kan inte neka att det är ett överhängande pluss förstås men jag skulle nog ha lyssnat på skiktpop även om verkligheten inte såg ut som den nu gör. Jag vill absolut inte dissa hårdrockare, hiphopare, neofolkägg och technohjon när jag säger att deras musik suger och alla deras tjejer ser ut som om de uppfostrats av heroinberoende hyenor för att sedan få jobb i en fritös som brottare men det är faktiskt helt sant. Det bästa med skiktpoptjejer är att de alltid har så snygga frisyrer att man nästan blir rädd och undrar om det är någon slags besvärjelse de lagt över ens ögon. Nu ska jag ner på byn och skratta åt tjejer som förnedrar sig själv genom att ha fula oskiktade frisyrer.

Everybody look at your hands!



We can dance, we can dance - We're doing it from wall to wall
We can dance, we can dance - Everybody look at your hands
We can dance, we can dance - Everybody takin' the chaance


Idag har jag varit med min smarta kompis Olov. Han har varit utomlands i England. Där hade det hänt olika saker som han berättade om. Allt var viktigt och intressant. När vi såg på nyaste avsnittet av Family Guy så kom jag ihåg att den absolut bästa låten av alla i hela världen någonsin är Safety Dance med Men Without Hats. Sen lyssnade vi på den ett par gånger på youtube och jag tänkte "tänk om det finns en skiktversion av den här låten". Väl hemma körde jag lite internet och upptäckte att det verkligen fanns det. Ingen mindre än skiktaren som går under pseudonymen Down The Hatch, som jag tidigare omnämnt i samband med The Cure, har gjort en underbar och ovanligt varierande skiktning på endast 23 minuter. Jag har redan lyssnat på den två gånger och är inne på mitt tredje varv. Så bra är den. Den skulle lika gärna ha kunnat vara längre enligt min mening men den får absolut alla tänkbara tummar upp (Y)*1000.

Vidare har jag varit träningsnarkoman de senaste dagarna vilket ni säkert redan har läst om i min syster Claras blogg. Jag har dessvärre inga fribiljetter till IKSU kvar så jag får kräla runt på stengolvet å göra sittupps från och med nu. Jag hoppas på att Olov köper ett gymkort åt sig själv som jag får låna ibland. Crosstrainer är min favoritmaskin. Inte bara för att det är en TV-skärm med valfri kanal monterad på maskinen utan främst för att det är bra träning och jag är bäst och klarar av minst en timme på den. OBS: inget ljug. 

En annan nyhet är att jag säkert kommer få socialbidrag. Det är skamligt och hemskt men också gratis pengar. Hoppas nu bara inte att jag blir ännu sämre på att skaffa jobb.

Dan före doppardan

sdf
jag spelar gitarr tufft

Dan före doppardan. Fattani? Dagen före alla hjärtans dag. Lol. Asså doppa som slang för det som Ingvar Oldsberg menar med "nu blir det åka av". Hahahha. Asså eftersom imorgon får säkert jättemånga ha samlag med varandra. Hahahaha. Nämen serry. Jag har sett på let's dance med Clara-Bella Westerhäst, Johan och Jacke. Alla var bra utom Kitty som inte kan dansa alls. Clara hade bakat en jättegod grej, typ en kakbulle med choklad på, som hon bjöd mig på mot min vilja sen tyckte hon att jag var tjock. Smart taktik - bra syster. Som straff ska jag logga in på hennes facebook och bli kompisar med hennes hatkompisar.

Sen gick jag ner och skrev en ny låt eftersom det är alla hjärtans imorgon. Den låter nästan exakt som Come as you are med Nirvana vilket fick mig att ladda ner allt viktig från 90-talet. Viktigast av allt var nog Pretend we´re dead med L7 som jag absolut måste skikta snarast. Tänk vad ungdomarna går miste om numera.

Vidare måste jag be om ursäkt till Marcus för att jag inte nämner honom tillräckligt ofta i min blogg. Marcus är min absolut bästa kompis. Han och jag har så mycket historia att luta oss mot att ingenting någonsin skulle kunna rubba våran vänskap. Varken Olov, Martin eller Kaparn kan någonsin mäta sig med honom. Föresten. Var det Nilsson eller Vesterberg som skrev till mig nu senast?

Big Spender Westergren


Nocturnal hela dagen.

Hej. Jag har inte gjort något nytt. Eller jag har upptäckt att Arvingarna inte sjunger "jag behöver ingen kärlek - bara lite supa till". De sjunger att han behöver lite sympati. Själv behöver jag absolut supa till för jag har inte gjort någonting alls på rålänga. Klart jag kan hitta på något annat än att supa till just men nånting. Jag har gjort några trista låtar. Boring Love Blackmetal is the shit. Nästan som depressive blackmetal fast sämre gitarrister ska det va och tristare melodier.

Jag har spelat mycket Mafia Wars på facebook. Det är inte särskilt kul. Vidare har jag sett en hel massa film å serier och sånt. Inte så värt. Inget är kul förutom att spela MSN och vänta på visfestivalen. Alla måste peppa. I år smäller det - jävlar känner jag. Olov är min bästa kompis (sorry martin och kaparn, men ni läser antagligen inte min blogg. så fuck off and die stupid crackers!) han har sett över min ekonomi. Ingenting kan hindra mig, ni kommer finna mig död å begraven om olov lämnar mig nu. Han är världsvan och tuff och ska fara utomlands till England... och inget mer.

Vidare har jag varit med om en ny grej. Jag vaknade av att jag grät. Det var för att jag drömde om grispojken. Nu ska jag göra en skiktversion av Arvingarnas superhitt Va' hon inte vet.

RSS 2.0