Nya Friska Tag

Heje. Jag har varit nere ett tag nu. Det berodde på att min dator gick sönder. Min C-disk sprack när jag la in backen i hundra knyck utan att ställa mig på kopplingen. Inte så smart. Men min bästa kompis Data-Pata Johansson byggde en ny dator med nytt moderbord och allt. Så med vinden i håret och skikt-versionen av sisters of mercys lucretia my reflection på bilstereon blåser jag ut på vägarna igen och plockar inte upp några liftare.

richie
det ska va size zero annars får det va.

Vad är det som gäller nu då? Ja det är snart jul och därtill snart nyår så det är förstås massor på G. Kassetten Skikt Academy 1 har gått het under den nedlagda perioden och jag har målat ganska mycket. Tråkigt nog har jag förlorat ganska många aktuella filer från mitt skrivbord men allt detta går att bygga upp igen. Redan de gamla nazisterna visste att ödeläggning ibland var nödvändig för att reda grund åt någonting nytt. Någonting vackert. Vidare har jag även gjort illustrationer åt en bok samt blivit efterfrågad som skribent åt en tidning jag inte vet någonting om alls faktiskt.

We look hard.
We look through.
We look hard to see for real.

Sisters, svält samt skiktkassett.

Igår hade jag jättestiliga kläder i färgkombination och allt. Bruna byxor med stora vita skor till och brunrandig mörk åtsittande långärmad tröja med en vit XXL-T-shirt över. Jag var även nydursad å finkammad. Det var bara min kompis Martin som lade märket till mina ansträngningar. Han berättade om att han hade badat igår och lyssnat på samlingskassetten Skikt Academy 1 i badet. Det var intressant.
En annan sak mindre viktig att berätta är att jag är pank igen och har slut på mat nästan. Igår åt jag ett knäckebröd men jag drack å andra sidan minst sjuttioelva kaffekoppar så det vägde upp. Idag ska jag kanske städa lite men mest lyssna på Sisters of Mercy.

sisters
Andrew Eldritch


Sisters of Mercy är ett bra komplement till min annars strikta skiktspellista. De är driviga och taktfasta precis som jag vill ha det. Låtarna är oftast relativt långa. De snittar väl på 6 minuter typ. Inte som skikt förstås men väl så pass att man hinner njuta av dem.

Skiktmode och Prison Break

Kära läsare. Riktigt många utav er har frågat mig hur man ska klä sig numera. Jag måste faktiskt återigen understryka att jag omöjligt kan diktera sådant eftersom jag bara är en simpel efterapare och därför uteslutande kan berätta om vad jag noterat hos andra skiktpopare. Jag skulle likna z vid tidig 90-tals HC å skatemode fast lite mörkare. Kanske lite grann som grunge när grunge var som bäst. Enda skillnaden är att skiktpopare är intresserade av att se bra ut med smarta färgkombinationer och målmedvetna pressveck. Svarta eller mörka jeans verkar vara standard likväl som svart t-shirt med ljus, mönstrad eller randig långärmad tröja under. Jag har även stött på skiktare som har smart finskjorta med välstruken v-ringad och svart t-shirt. Jag brukar försöka klä mig både trovärdigt och världsvant med vanliga jeans och short sleeve shirt over long sleeve shirt som alla andra. Jag hittade även den här modemedvetna länken som demonstrerar skiktprincipen som är mycket praktisk nu när det blir underbart kylig vinter.

http://www.firstaidonline.se/guide.asp?page=skikt

tbag
T-bag i Prison Break

Jag har även upptäckt att alla i den jättetrista tv-serien Prison Break fattat gejen med långärmad under kortärmad vilket är kolt. Vad som vore extra kolt vore förstås att klippa bort alla scener som inte har att göra med själva fängelsevistelsen så man slapp allt onödigt tjat. Ifs så finns ju redan OZ för alla som är true.

Den här veckan som gått med tillhörande helg har bara gått till att spela fallout 3. Typ nästan. Jag var på krogen en dag och drack en cola med inget och citron. Jag fick en superkol drinkpinne som jag sparat till senare. Den kommer säkert till användning senare. Den dåliga nyheten är att min dator gått sönder. Den goda nyheten är att min kompis olov är bäst och har lånat ut sin äppeldata-pata till mig så jag kan blogga hela dagen. Hur laddar man hem saker med apple föresten???

RSS 2.0